Леді Гага повторила культовий танець Джокера на зйомках нової частини (фото, відео)

Читать на русском
Автор
10316
Леді Гага в образі Харлі Квін
Леді Гага в образі Харлі Квін. Фото Getty Images

Кадри, де Леді Гага танцює на тих самих сходах, розлетілися мережею

Продовжуються зйомки фільму "Джокер: Безумство на двох", де головні ролі виконують Хоакін Фенікс та Леді Гага. Харлі Квін у виконанні популярної співачки вже встигла поцілуватися з жінкою, а тепер повторила легендарний "танець Джокера".

Як повідомляє "Телеграф", фото та відео зі зйомок другої частини розлетілися мережею. Судячи з кадрів, Леді Гага не тільки танцює на тих самих сходах, а й співає.

Так, на знімках зі зйомок ми бачимо Леді Гагу в образі Харлі Квін: одяг та макіяж відповідні. Вона танцює на легендарних сходах. Ймовірно, цей момент стане посиланням на культовий танець Джокера з оригінальної картини.

Леді Гага Джокер 2
Емоційна Леді Гага на зйомках "Джокера 2". Фото: Getty Images
Леді Гага Джокер 2
Зустріч головних героїв. Фото: Getty Images
Леді Гага Джокер 2
Танець Джокера у виконанні Леді Гага. Фото: Getty Images

Прем’єру фільму "Джокер: Божевільність на двох" анонсовано на 9 жовтня 2024 року. До Хоакіна Фенікса, що вже полюбився глядачам, приєднається його подруга Харлі Квінн — Леді Гага. Автори обіцяють презентувати картину в жанрі кримінальна драма/трилер з елементами мюзиклу.

Раніше "Телеграф" повідомляв, що у США відбулася прем’єра другого фільму "Загадкове вбивство" з Адамом Сендлером та Дженніфер Еністон у головних ролях. Актриса у свої 54 роки вразила бездоганною фігурою, продемонструвавши її у короткій сукні відомого бренду.