Іспанський секс-символ та зірка "Паперового будинку" зачарував мережу стильним образом: "Справжній красень!"

Читать на русском
Автор
Альваро Морте
Альваро Морте. Фото Getty Images

Актор засвітився на презентації відомого іспанського бренду одягу

Популярний іспанський актор, зірка серіалу "Паперовий дім", фінал якого вразив фанів по всьому світу, 48-річний Альваро Антоніо Гарсія, відоміший як Альваро Морте, став обличчям нової колекції іспанського бренду Emidio Tucci.

Презентація нової кампанії бренду відбулася 11 квітня, і фото та відео з заходу вже розлетілися мережею. Варто відзначити, що на свої майже 50 років Альваро Морте виглядає дуже непогано.

На знімках актор з’явився у стильному темно-синьому костюмі від Emidio Tucci, у якому також знімався й у рекламі цього бренду. Чоловік позував на тлі своїх фотографій, і мило посміхався на камери.

Альваро Морте
Альваро Морте на презентації бренду Emidio Tucci Фото: Getty Images
Альваро Морте на презентації бренду Emidio Tucci
Фото: Getty Images
Альваро Морте на презентації Emidio Tucci
Фото: Getty Images
Альваро Морте на презентації модного бренду
Фото: Getty Images

У мережі вже нагородили зірку "Паперового дому" — іспанським секс-символом, і засипали його безліччю приємних коментарів. "Красунчик", "Як завжди прекрасний", "Я в захваті" - пишуть шанувальники іспанського актора, супроводжуючи кожне повідомлення сердечками.

відгуки про Альваро Морте
відгуки про Альваро Морте
відгуки про Альваро Морте
відгуки про Альваро Морте

Раніше "Телеграф" повідомляв, що у США відбулася прем’єра другого фільму "Загадкове вбивство" з Адамом Сендлером та Дженніфер Еністон у головних ролях. Актриса у свої 54 роки вразила бездоганною фігурою, продемонструвавши її у короткій сукні відомого бренду.