19-річна зірка "Дивних див" виходить заміж за сина Джона Бон Джові: фото пари

Читать на русском
Автор
15843
Джейк Бонджові та Міллі Боббі Браун Новина оновлена 12 квітня 2023, 10:58
Джейк Бонджові та Міллі Боббі Браун. Фото Getty Images

На безіменному пальці актриси красується велике заручне кільце

Весільний бум у Голлівуді продовжується! Слідом за співачкою Ланою Дель Рей про свої заручини оголосила юна актриса, зірка серіалу "Дивні дива", 19-річна Міллі Боббі Браун. Обранцем дівчини став її бойфренд, син легендарного музиканта Джона Бон Джові — 20-річний Джейк Бонджові.

Про заручини пари в мережі заговорили після того, як Міллі Боббі Браун опублікувала у своїх соціальних мережах милу чорно-білу спільну фотографію з Джейком, на якій вони обіймаються, а на її безіменному пальці красувалося велике кільце. Також на заручини натякає і біле мереживне плаття, яке ідеально підходить для такого важливого випадку.

"Я люблю тебе вже три літа, люба, я хочу їх усі ", — підписала знімок словами з пісні Тейлор Свіфт 19-річна актриса.

Знімками із цієї ж фотосесії поділився і наречений. Джейк Бонджові опублікував кілька фото, які коротко підписав "Назавжди" із білим смайликом у вигляді серця.

Пара почала зустрічатися влітку 2021 року та часто ділиться новинами про свої стосунки, а також спільними знімками у соціальних мережах.

Джейк Бонджові та Міллі Боббі Браун
Джейк Бонджові та Міллі Боббі Браун на прем’єрі фільму "Енола Холмс 2" Фото: Getty Images

Раніше "Телеграф" повідомляв, що у житті популярної української співачки Насті Каменських не все так райдужно. У медіа з’явилася інформація, що нібито зірка більше не проживає разом із чоловіком Потапом.