Камалія розлучається з чоловіком-мільярдером після 20 років шлюбу

Читать на русском
Автор
26913
Мохаммад Захур і Камалія
Мохаммад Захур і Камалія. Фото instagram.com/kamaliyaofficial

За словами співачки, вона з Захуром працювала над проблемами у стосунках протягом останнього року

Українська співачка Камалія (справжнє ім'я Наталя, в дівоцтві Шмаренкова) шокувала своїх шанувальників новиною про те, що після 20 років шлюбу розлучається з пакистанським мільярдером Мохаммадом Захуром. Тепер 45-річна зірка буде холостячкою з двома доньками.

Про те, що пара планує розійтись різними шляхами в житті, Камалія повідомила в Інстаграмі. "Ми знаємо, що не на це чекав від нас український народ. Це не те майбутнє, яке ми собі уявляли. З важким серцем ми просуваємось вперед порізно. Ми справжні люди, з реальним життям, зі справжніми сім'ями, друзями та колегами", — написала співачка в соцмережі.

За словами виконавиці, вона з Захуром працювала над проблемами у стосунках протягом останнього року, але подружжя дійшло висновку, що хоч вони і люблять один одного, все ж вони більше не будуть партнерами у шлюбі. При цьому Камалія і Захур залишаються партнерами у вихованні дітей — спільних дочок Арабелли та Мірабели.

Мохаммад Захур і Камалія

Нагадаємо, що з британсько-українським мільярдером пакистанського походження Мохаммадом Захуром Камалія одружилась у 2003 році. У вересні 2013 року співачка народила двійню.

Мохаммад Захур і Камалія
Мохаммад Захур і Камалія
Мохаммад Захур і Камалія
Мохаммад Захур і Камалія
Мохаммад Захур і Камалія
Мохаммад Захур і Камалія

Раніше "Телеграф" повідомляв про розлучення голівудської актриси Різ Візерспун і агента по роботі з талантами Джима Тота. Не залишається без уваги і скандальне розлучення співачки Шакіри і футболіста Жерара Піке.