Мінус один сексуальний холостяк: зірка фільму "Капітан Америка" Кріс Еванс готується до весілля

Читать на русском
Автор
Кріс Еванс та Альба Баптіста
Кріс Еванс та Альба Баптіста. Фото Getty Images

Швидше за все одруження відбудеться вже цього літа.

Популярний супергерой Капітан Америка незабаром перетвориться з холостяка на чоловіка. Американський актор, який виконує цю роль, 41-річний Кріс Еванс готується до весілля зі своєю обраницею — 25-річною актрисою Альбою Баптістою, з якою раніше засвітився на прем’єрі романтичної комедії Apple TV+ "Привид".

За даними видання RadarOnline, один із найсексуальніших холостяків у світі планує провести церемонію одруження для родичів та найближчих друзів у своєму рідному штаті Массачусетс, де до речі Еванс і Баптіста живуть разом з 2022 року.

Також наголошується, що Еванс дуже схвильований майбутньою подією і вже не може дочекатися, щоб зробити Альбу своєю дружиною.

Нагадаємо, що Кріс та Альба почали таємно зустрічатися у 2021 році, приховуючи свої стосунки від громадськості. Однак у вересні 2022 року їхній роман був "розкритий", після того, як у мережі з’явилися їх спільні фотографії зі побачення.

Раніше "Телеграф" розповідав, що невдовзі вперше стане мамою американська зірка — актриса Ліндсі Лохан. Зірка ромкомів нульових не лише повернулася до нормального способу життя, а й щаслива у шлюбі та оголосила про свою вагітність.