Ліндсі Лохан скоро стане мамою: як виглядає зірка фільму "Пастка для батьків" через 25 років (фото)

Читать на русском
Автор
11911
Ліндсі Лохан
Ліндсі Лохан. Фото Getty Images

Бурхлива молодість перекреслила успішну кар’єру актриси, але Ліндсі Лохан знайшла сили повернутися на екран, та й у сімейному житті досягла успіху

Американська актриса Ліндсі Лохан із юних років знімалася в кіно. Вона виконала одну з головних ролей у гучній комедії "Круті дівчата", але першу хвилю популярності їй приніс сімейний фільм "Пастка для батьків" у 1998 році. 11-річна виконавиця блискуче впоралася одразу з двома ключовими персонажами, адже грала сестер-близнючок Хеллі й Енні.

За ці роки Ліндсі Лохан дуже змінилася. 36-річна актриса заміжня і вагітна. Хоча в якийсь момент приголомшливий успіх зірки ледь не пішов на дно через її шкідливі звички та проблеми із законом. "Телеграф" розповідає, якою була Ліндсі Лохан у фільмі "Пастка для батьків" 25 років тому і чим вона займається зараз.

Шлях до популярності для Ліндсі Лохан розпочався ще із трьох років. Батьки відвели дівчинку до модельної агенції, вона стала обличчям Calvin Klein Kids і знялася у більш ніж 100 рекламних роликах на ТБ. У 10 років — перша роль у серіалі "Інший світ". Щоправда, актриса залишила зйомки, і, як показав час, не помилилася. Із проєкту вона пішла заради діснеївської сімейної комедії "Пастка для батьків". Ця дебютна кінострічка принесла мільйони у прокаті та особисто для Ліндсі першу хвилю популярності й контракт зі студією "Дісней".

Після цього фільмографія акторки стабільно поповнювалася. На початку нульових вона знялася в десятках проєктів, у тому числі "Ідеальна іграшка", "Діти-шпигуни", "Чумова п’ятниця", "Круті дівчата", "Зірка сцени". Паралельно захоплювалася музикою та випустила два альбоми.

У 2006 році актриса зазнала провалу через несхвальну критику про комедію "Поцілунок на удачу". Після чого Лохан вирішила проявити себе у більш незалежних та серйозних картинах. Наприклад, знялася разом із Меріл Стріп у мюзиклі "Компаньйони", із Шерон Стоун у драмі "Боббі".

Проте молода зірка встигала відвідувати не лише знімальний майданчик, а й різноманітні розважальні заклади. З 2006 року у Лохан почалися проблеми з алкоголем, пізніше вона добровільно пішла на реабілітацію до клініки для наркозалежних. Кілька разів акторку заарештовували за п’яне керування, а ще копи знаходили в її кишенях кокаїн. Були повторні реабілітації, суди, три роки випробувального терміну, акторка навіть кілька днів просиділа за ґратами… Режисери не хотіли співпрацювати з акторкою, яка не може себе контролювати через наркотики та алкоголь, у чомусь сама зізналася Лохан.

Тріумфальне повернення Лінді Лохан на екрани відбулося минулого року. Вона виконала головну роль у різдвяній романтичній комедії "Незабутнє Різдво" від Netflix.

Чоловік Ліндсі Лохан та вагітність

Ліндсі Лохан мала кілька романів, у тому числі з жінкою. Однак жодні з відносин зірки не привели до весілля, поки вона не зустріла арабського фінансиста Бадера Шамаса. В 2021 році актриса заявила про заручини з коханим, 2022-му – відбулося весілля. І ось, у березні 2023 року, Лохан повідомила шанувальникам у соцмережах, що скоро стане мамою.

Зірка фільму "Пастка для батьків" Ліндсі Лохан: фото тоді й зараз

Ліндсі Лохан раніше і зараз
Ластовиння і руді локони на місці. Фото: Getty Images
Ліндсі Лохан раніше і зараз
Нині актрисі 36 років. Фото: Getty Images
Ліндсі Лохан раніше і зараз
У березні 2023-го Лохан заявила про вагітність. Фото: Getty Images

Раніше "Телеграф" розповідав, куди поділася Аманда Байнс — популярна героїня романтичних комедій, у тому числі "Вона — чоловік". Актриса дуже змінилася зовні й не знімається у кіно.