Посипте капусту популярною спецією, і овоч більше не страждатиме від гусениць: ефективна хитрість

Читать на русском
Автор
82715
Сода — чудовий помічник на городі
Сода — чудовий помічник на городі. Фото pexels.com

Шкідники обходитимуть вашу ділянку стороною

Кожен городник знає напевно, що одним із найнебезпечніших шкідників для врожаю капусти є гусениці. Ці повзучі комахи так і норовлять посмакувати вашою капустою, відразу як її висадили. На щастя, є один простий засіб, який допоможе захистити ваші овочі.

Як зазначає портал prostoway, впоратися з проблемою нашестя гусениць може допомогти лише один продукт із вашої кухні. Не будемо тягнути інтригу – все, що вам потрібно, це харчова сода.

Як захистити капусту від гусениць содою

Досвідчені дачники не використовують жодних складних і хімічних засобів для захисту капусти від шкідників, адже звичайна сода справляється дуже добре. Все, що потрібно зробити, — це просто посипати свій урожай содою, і навіть розводити у воді нічого не потрібно.

Найкраще проводити цю процедуру рано-вранці, коли ще не зійшла нічна роса. Пройдіться по грядці і присипте листя капусти харчовою содою. Не хвилюйтеся, на смак та якість капусти це ніяк не вплине.

Раніше "Телеграф" розповідав, чим підгодовувати огірки, щоби виростити гідний урожай. Без необхідних добрив урожай цієї овочевої культури буде лише гіршим.