Ростимуть до осені: секрети досвідчених дачників, як правильно поливати огірки

Читать на русском
Автор
20137
Правильна техніка поливу допоможе збільшити врожайність огірків
Правильна техніка поливу допоможе збільшити врожайність огірків. Фото pexels.com

Поливайте огірки правильно — і врожай не буде де складати

Правильний полив — це один із критеріїв отримання хорошого врожаю, при чому не лише огірків, а й багатьох інших овочів та рослин. Однак не всі городники знають, як це правильно робити. Виправляймо це.

Не варто забувати, що огірки — це вологолюбні рослини, які важко переносять спеку. Якщо їх у повному обсязі їх не забезпечити водою, ви не отримаєте гарного врожаю, пише prostoway. Більш того, плодів буде мало і рослина швидко перестане плодити. Як цього уникнути?

Як правильно поливати огірки

Досвідчені дачники вже давно виробили певну "схему" поливу огірків. Як і будь-які рослини влітку, бажано виробляти полив у вечірній час або рано-вранці. І робити це потрібно так, щоб вода не потрапляла на листя, інакше вони згорять.

Відмінний варіант – краплинний полив чи полив через пластикові пляшки. Для цього у 2-літрової пляшки потрібно зрізати дно, а шийку пляшки поглибити у кожного стебла огірків. Наливати воду в таку місткість легко, і листя не мочиться.

Раніше "Телеграф" розповідав, як захистити огірки від найпоширеніших шкідників. Перевірений народний метод доступний та ефективний.