Повинні бути у гардеробі кожної модниці: топ-5 найпопулярніших суконь на літо

Читати російською
Автор

Легка сукня — ідеальне вбрання для спекотного літа

Сукня — оптимальний варіант для будь-якого жіночого образу, особливо у літній сезон. Є безліч різних фасонів, які ідеально підкреслять вашу талію або ніжки, а також додадуть образу елегантності та жіночності.

Стилісти вказали на п’ять моделей суконь, які влітку 2023 користуватимуться особливою популярністю, тому що виглядають дорого і лаконічно, на них немає зайвих деталей, стразів та яскравих принтів. На що слід звернути увагу модницям розповіли експерти у матеріалі видання OBOZREVATEL.

Сукня-піджак

Ця модель закралася в гардероби дівчат ще кілька років тому, але залишається досі актуальною. Сукня-піджак виглядає елегантно та підійде для жінок з будь-якими параметрами. Якщо хочете підкреслити стрункі ніжки, сміливо можна вибирати довжину міні.

стильний образ із сукнею-піджаком /Getty Images

Сукня-сорочка з поясом

Така сукня підійде для повсякденного образу, її можна поєднувати з кросівками та босоніжками. Найкраще для літа вибирати сукню з бавовни чи льону. Стилісти вказали на те, що пояс має бути в тон сукні, а саме вбрання – у спокійних тонах.

Стильний образ із сукнею-сорочкою /Getty Images

Сукня-міді із зав’язками на шиї

Ця модель точно додасть вашому образу жіночності та легкості. Підкреслити look можна яскравими аксесуарами, зокрема сумочкою чи масивними сережками. Або вибирайте сукню з дрібним принтом.

Стильний образ із сукнею-міді /instagram.com/streetstylestars

Сукня-комбінація

Зробити образ більш "дорогим" допоможуть сукні з шовку або атласу і американською проймою (виріз, що оголює плечі і декольте та злегка прикриває зону). Сукні-комбінація виглядає неймовірно сексуально та елегантно.

Стильний образ із сукнею-комбінацією /instagram.com/ezgiiergun

Сукня із запахом

Ще одна модель, популярна серед модниць, тому що вона підходить для будь-якої фігури. За допомогою такої сукні можна підкреслити талію та стегна. Стилісти рекомендують вибирати однотонне вбрання.

Стильний образ із сукнею на запах /Instagram.com/thestylestalkercom

"Телеграф" писав раніше, які шорти не варто купувати навіть на розпродажі. Стилісти кажуть, що вони зіпсують ваш образ і "зіпсують" фігуру.