Тімур Мірошниченко показав прийомного сина з дитбудинку: "Скоро будеш вдома" (фото)

Читать на русском
Автор
13600
Тімур Мірошниченко з дружиною Інною
Тімур Мірошниченко з дружиною Інною. Фото instagram.com/timur.miroshnychenko

Ведучий поділився з фанатами зворушливим кадром з дитиною

Відомий український шоумен і постійний коментатор пісенного конкурсу "Євробачення" від України Тімур Мірошниченко поділився особистим фото з прийомним сином, який зараз перебуває у дитбудинку в місті Житомир.

Весь свій вільний час Тімур разом з дружиною Інною присвячують побаченням з майбутнім членом сім'ї. Зворушливий кадр з хлопчиком Мірошниченко опублікував в сторіс Інстаграму.

На світлині шоумен сидить на підвіконні, а сам малюк — у нього на колінах. Разом з хлопчиком Тімур дивиться у вікно, де в той момент йшов дощ. "Зовсім скоро ти будеш вдома", — підписав фото телеведучий.

Тімур Мірошниченко

Нагадаємо, що разом з дружиною Інною 37-річний телеведучий вже виховує двох неповнолітніх дітей — 5-річну Мію та 3-річного Марка. Подружжя наважилося всиновити дитину, яка втратила батьків під час повномасштабного вторгнення росії в Україну.

Сім'я довго мріяла про те, щоб усиновити хлопчика або дівчинку. Протягом 2022 року Тімур і Інна ретельно розглядала цей важливий крок, готуючи своїх дітей до появлення нового братика або сестрички, і потім розпочали процес усиновлення.

Інна Мірошниченко першою почала знайомити підписників з дитиною. Вона повідомила, що хлопчику майже два роки, але він має особливу рису — він надзвичайно маленький. Такий, що навіть одяг для дев'ятимісячних дітей йому занадто великий.

"Взуття потрібного розміру не виробляють, тому що з таким розміром ноги діти ще не ходять. Але все, чого він хоче, – ходити", – розповідала раніше Інна.

мірошниченко

Раніше "Телеграф" повідомляв, що українська реп-виконавиця alyona alyona показала рідкісні фото свого батька в молодості. Нагадаємо, що у 2023 році в третю неділю червня українці святкували День батька. Українські зірки привітали своїх татусів з сімейним святом і показали їх на архівних фото.