"Бути татом – круто": Монатік, Бабкін, Добринін та інші українські зірки святкують День батька (фото, відео)

Читать на русском
Автор
3432
Зіркові татки України
Зіркові татки України. Фото Колаж "Телеграфу"

Соцмережі заполонили душевні привітання до Дня батька, а також сімейні й архівні світлини знаменитостей

В неділю, 18 червня 2023 року в Україні відзначається важливе свято – День батька. Подія присвячена всім, кого можуть назвати "тато". Багато зірок-чоловіків сьогодні діляться роздумами про батьківство у соціальних мережах. Знаменитості також зворушливо вітають зі святом своїх татусів.

У День батька в мережі публікують святкові дописи багато українських зірок. Як повідомляє "Телеграф", Тіна Кароль і Тарас Цимбалюк поділилися сімейними знімками, а Дмитро Монатік, Сергій Бабкін, Нікіта Добринін розповіли, що для них означає бути татом.

Дмитро Монатік

Співак у День батька опублікував сімейну світлину. "Даня і Платоша! Найбільше досягнення в моєму житті це — ви!": звернувся артист до синів, а також подякував своїй дружині Ірині.

Нікіта Добринін

Ведучий хоч і розвівся з Дашою Квітковою, але вихованням сина продовжує займатися. У свято Добринін показав на відео, як гарно проводить час із Левом.

"Бути батьком— найсильніше щастя. Безмежно радію бути твоїм "татооо", — йдеться у дописі.

Нікіта Добринін з сином Левом
Добринін з сином Левом
Нікіта Добринін з сином Левом
Зірковий тато поділився світлинами з сином
Дитячий знімок Нікіти Добриніна
Дитячий знімок Добриніна

Сергій Бабкін

Співак у святковий день поділився знімками із дітьми, тим паче, що його наймолодшому сину Єлисею 18 червня 2023 року виповнилося чотири роки. Зірка привітав з Днем батька і свого тата, додавши, що цінує змогу отримувати його поради. Бабкін побажав всім дітям і батькам, яких роз’єднала війна, знову бути разом.

"Батьківство — найкраще, що зі мною траплялося. Мої діти — найдорожче в моєму житті, моя радість і гордість. Дякую моїй коханій дружині за наших дітей, за те, що я тато таких різних і прекрасних хлопчиків і дівчинки", — написав співак.

Слава Дьомін

Радіоведучий і ютубер розмістив фотографію з сином Владом. Дьомін заявив, що бути батьком – круто, і подякував синові, що той обрав його своїм татом.

Фагот

Лідер гурту "ТНМК" Олег Михайлюта доєднався до святкування Дня батька. Артист показав фотографії своїх батьків у молодості.

Тарас Цимбалюк

Актор опублікував декілька фотографій з сімейного архіву. Він подякував татові, якого вважає своїм найкращим другом.

Тарас Цимбалюк у дитинстві
Дитяче фото Тараса Цимбалюка
Батьки Тараса Цимбалюка
Батьки Тараса Цимбалюка
Тарас Цимбалюк із батьком
Тарас Цимбалюк із батьком

Тіна Кароль

Співачка нечасто ділиться особистими світлинами. В День батька Тіна Кароль показала спільний знімок із батьком Григорієм.

"Батько для дівчат – це надважлива постать, яка асоціюється з довірою та міцністю духа. Тато, татусь, здоров’я! Завжди твоя вередлива бешкетниця", — написала зірка.

Тіна Кароль з батьком
Тіна Кароль з батьком

Катерина Репяхова

Дружина співака Віктора Павліка виклала знімок артиста з сином Михайлом. "Обрала найкращого татуся для свого сина": додала дівчина.

Віктор Павлік з сином Михайлом
Дружина Віктора Павлика тепло привітала чоловіка з Днем батька

Настя Короткая

Дружина шоумена Андрія Бєднякова зворушливо привітала чоловіка із Днем батька. Пара виховує доньку Ксенію і сина Остапа, який народився після російського повномасштабного вторгнення.

Наталка Денисенко

Акторка привітала з Днем батька Андрія Федінчика, який після повномасштабного нападу росії пішов на фронт. Денисенко побажала всім дітям дочекатися своїх татусів!

Alyona alyona

Реперка alyona alyona звернулася з теплими побажаннями до свого батька, розмістивши спільне фото в Instagram. Артистка називає себе "татовою донею" і пише, що змалечку була "татовим хвостиком".

"Цінуйте татусів. Вони не ідеальні, часом не такі добрі чи теплі, як нам хотілося б, часом рубають правду з плеча, але завжди люблять нас. Просто по-своєму", — написала виконавиця.

Нагадаємо, День батька відзначається в Україні щороку у третю неділю червня. Традиція з’явилася чотири роки тому, коли свято було офіційно встановлене президентським указом.