Зірка серіалу "Доктор Хаус" 39-річна Олівія Вайлд похизувалась плоским животом у короткому топі (фото)

Читать на русском
Автор
39-річна Олівія Вайлд
39-річна Олівія Вайлд. Фото Getty Images

Папараці спіймали актрису в спортивному костюмі, що обтягує.

Відома американська актриса, зірка серіалу "Доктор Хаус" Олівія Вайлд — це ще один доказ, що в Голлівуді не знають, що таке старіння. У свої 39 років знаменитість виглядає просто приголомшливо.

У четвер, 29 червня, папараці вловили Олівію, коли вона виходила зі спортзалу і поверталася до своєї машини, про що говорить її зовнішній вигляд, спортивна сумка на плечі та недбалий пучок на голові, щоб волосся не заважало. Також своє "цибуля" вона доповнила чорними сонцезахисними окулярами, які заплющували її очі.

Актриса продемонструвала свою дивовижно підтягнуту фігуру в легінсах і короткому спортивному бюстгальтері темно-фіолетового відтінку. Зазначимо, що такий спортивний ансамбль чудово підкреслив підтягнутий живіт, міцні ноги та сідниці Вайлд.

Можна сказати одне – щоденні тренування у залі дають помітний результат. І не варто забувати, що актриса народила двох дітей.

Олівія Вайлд
Олівія Вайлд показала свій підтягнутий живіт Фото: Getty Images
Олівія Вайлд
Олівія Вайлд щодня відвідує спортзал Фото: Getty Images
Олівія Вайлд
Фото: Getty Images
Олівія Вайлд
Фото: Getty Images
Олівія Вайлд
Фото: Getty Images

Раніше "Телеграф" повідомляв, що 65-річна Шерон Стоун вражає шанувальників стильним вбранням. Зірка "Основного інстинкту" вміє справляти враження, як і багато років тому.