Співачка ONUKA вдруге стала мамою та поділилася зворушливим фото

Читати російською
Автор

Співачка разом із чоловіком уже виховують дворічного сина

В українському шоу-бізнесі триває "бебі-бум", нещодавно про поповненя у сім’ї повідомила модель Алла Костромічева, а сьогодні стало відомо, що другу дитину народила Ната Жижченко — українська співачка, солістка електрофолк-групи ONUKA.

Про це знаменитість розповіла на своїй сторінці в Instagram, опублікувавши зворушливу фотографію з пологового будинку, на якій зображена крихітна ручка новонародженого малюка. Виконавиця одразу розсекретила, що у неї з чоловіком народилася дівчинка, яку назвали Ліна.

ONUKA вдруге стала мамою

Артистка вказала в публікації, що народжувала у Києві в одному з приватних пологових будинків. Разом із чоловіком, музичним продюсером Євгеном Філатовим, вони вже виховують дворічного сина Олександра.

У коментарях новоспечену матусю засипали привітаннями, серед зірок, які поспішили привітати Нату з поповненням у сім’ї опинилися: Олена Кравець, Соломія Вітвіцька, Morphom, Монатік та інші.

Співачку ONUKA вітають із народженням доньки /Скриншот

"Телеграф" писав раніше, що українська телеведуча Наталія Островська оголосила, що вагітна первістком. Дівчина показала чоловіка та фотографії з УЗД.