Покладіть це на кухні і за годину ви не побачите жодної мухи: ефективний лайфхак

Читать на русском
Автор
363046
Як зробити пастку для мух недорого — інструкція
Як зробити пастку для мух недорого — інструкція. Фото santeplusmag.com

Завдяки цій хитрощі, ви забудете, як виглядають мухи

Мухи можуть бути справжньою неприємністю, особливо коли вони літають поруч із вашою їжею. Щоб їх позбутися, є безліч різних пасток, аерозолів і спреїв. Ці методи можуть бути радикальними, але вони далеко не екологічні, тому краще зробити пастки для мух самостійно.

Необов’язково це все скуповувати, адже існує простий і недорогий спосіб зробити ефективну пастку для мух із звичайних матеріалів, які, напевно, є у ваших кухонних шафах, пише santeplus.

Пастка для мух своїми руками: інструкція

Вам знадобиться:

  • Банка
  • Яблучний оцет
  • Засіб для миття посуду
  • Аркуш паперу

Що робити:

  1. Нагрійте в каструлі склянку яблучного оцту (достатньо буде стільки, щоб у цій кількості потонула муха), потім перелийте вміст у скляну банку.
  2. Щоб зменшити поверхневий натяг рідини, додайте 1 або 2 краплі миття посуду (цей крок дуже важливий, тому що він не дасть мухам просто сісти на поверхню оцту і полетіти).
  3. Далі все, що вам потрібно зробити, це згорнути лист, щоб він служив лійкою, і вставити його в банку, залишивши отвір для входу мух.

Раніше "Телеграф" розповідав, як відігнати від будинку мурах, попелицю та будь-яких інших жуків. Один дієвий лайфхак швидко усуне проблему з навалою комах.