У повітряній "ковдрі": реперка Cardi B привернула загальну увагу на Тижні моди в Парижі (фото, відео)

Читать на русском
Автор
Американська реп-виконавиця Белкаліс Марленіс Альманзар, вона ж Cardi B Новина оновлена 13 липня 2023, 12:03
Американська реп-виконавиця Белкаліс Марленіс Альманзар, вона ж Cardi B. Фото Getty Images

30-річна знаменитість помолодшала за допомогою грамотного макіяжу

Американська реп-виконавиця та автор пісень Cardi B (справжнє ім’я Белкаліс Марленіс Альманзар) не зупинилася на відкритті Тижня високої моди-2023 у Парижі та продовжила відвідувати головні покази іменитих дизайнерів.

У четвер, 6 липня, 30-річна зірка привернула до своєї персони загальну увагу, коли з’явилася на модному показі нової колекції індійського кутюр’є Гаура Гупта. Cardi B порадувала творця, відвідавши захід у його незвичайній сукні.

Виконавиця одяглася у світло-зелене вбрання, яке відрізнялося прикрашеним силуетом, що облягає, з глибоким вирізом у формі серця і повітряним капюшоном. Це створило ефект "ковдри".

карді бі
Фото: Getty Images

Що стосується зачіски, Cardi B вирішила вибрати відкриті локони з проділом посередині. У її макіяжі, який візуально омолодив співачку, були підводка для очей, тілесний відтінок помади, рум’яна на щоках і сяючий хайлайтер.

карді бі
Фото: Getty Images
карді бі Гаурав Гупта
Cardi B та дизайнер Гаурав Гупта. Фото: Getty Images
карді бі Гаурав Гупта
Фото: Getty Images
карді бі Гаурав Гупта Фань Бінбін
Співачка з актрисою Фань Бінбін. Фото: Getty Images

"Телеграф" писав раніше, що кубино-американська співачка Каміла Кабельйо, яка зіграла у 2020 році головну роль у "Попелюшці" від Sony, похвалилася фігурою на Тижні моди в Парижі. Знаменитість захопила публіку футуристичним вбранням.