Жоден овоч не згниє: одне цебро цього засобу прибере вологість у підвалі

Читать на русском
Автор
91070
фото з відкритих джерел Новина оновлена 11 липня 2023, 09:32

Простий спосіб боротьби із зайвою вологістю у льоху

Дачникам знайома проблема підвищеної вологості у підвалі, де зберігаються зібрані на ділянці овочі та фрукти. У деяких випадках для розв'язання цієї проблеми потрібно перебудовувати приміщення та обладнати там додаткові системи вентиляції. Але іноді проблему вдається усунути народними методами.

Для видалення зайвої вологості в льоху знадобляться лише старе відро та вугілля.

Насамперед із льоху потрібно прибрати все сміття. Ящики та кошики краще винести на свіже повітря, але не на відкрите сонце. Так вони просохнуть швидше та не деформуються.

Відкрийте двері та провітріть приміщення, поки не зникне запах вогкості.

Потім опустіть у льох відро з вугіллям. За бажання в різних частинах приміщення можна розставити ємності з сіллю. Вугілля і сіль вбиратимуть зайву вологу і робитимуть повітря суші. Таким чином, ви зможете підтримувати в приміщенні нормальний рівень вологості. Тільки не забувайте регулярно міняти вугілля (і сіль, якщо будете її використовувати), як тільки воно насочиться вологою.

Суть цього методу полягає в тому, щоб за допомогою вугілля абсорбувати зайву вологу у приміщенні. Його перевага в тому, що він не вимагає величезних витрат і є дуже екологічним.

Раніше "Телеграф" розповідав, як позбутися неприємного запаху у дачному туалеті.