Екс-"холостяк" Іраклі Макацарія показав зворушливе фото з хрестин сина

Читать на русском
Автор
20347
Іраклі Макацарія та Ліза Чічуа хрестили сина
Іраклі Макацарія та Ліза Чічуа хрестили сина. Фото https://www.instagram.com/maqatsa/?hl=ru

Церемонія хрещення відбулася у церкві Кашветі у Тбілісі

38-річний грузинський бізнесмен, головний герой шостого сезону романтичного шоу "Холостяк" Іраклі Макацарія разом із дружиною Лізою Чічуа, поділилися з шанувальниками радісною новиною. Сьогодні, 12 липня, вони хрестили свого первістка, сина Георгія та поділилися першими кадрами з півторамісячною дитиною.

В Insta-stories Іраклі показав зворушливу фотографію, де стоїть з коханою, яка тримає на руках малюка. Він з усмішкою дивиться на сина та гладить його по голові. 21-річна Ліза обрала для свята легку ажурну сукню білого кольору, а волосся зібрала у хвостик, одягнувши золотистий бант. Іраклі був у білій сорочці та бежевих штанах.

Іраклі Макацарія та Ліза Чічуа
хрещення сина Іраклі Макацарія та Лізи Чічуа

Більше кадрів у себе на сторінці опублікувала молода дружина бізнесмена. Ліза позувала з малюком на вулиці, ніжно притискаючи його до себе, обличчя Георгія вона сховала за білим серцем, тому складно сказати, на кого ж схожий малюк.

Ліза Чічуа
Ліза Чічуа із сином Георгієм
Ліза Чічуа
дружина Іраклі Макацарія із сином

Також дівчина опублікувала знімок хрещеного, який тримає новонародженого на руках у церкві. Але хто сама хрестив малюка поки не відомо.

хрещення
хрещення сина Іраклі Макацарія та Лізи Чичуа

Зазначимо, що Ліза Чічуа познайомилася з екс-"холостяком" Іраклі Макацарія у Батумі у 2020 році, вони спочатку приховували свої стосунки, але потім все частіше почали з’являтися на публіці разом та публікувати спільні знімки. У 2022 році вони зіграли розкішне весілля, а зараз звикають до нової ролі батьків, адже у червні на світ з’явився їхній первісток.

"Телеграф" писав раніше, що екс-фіналіст "Холостячки" Олексій Тригубенко вперше став батьком. Український бізнесмен поділився фотографією, де тримає новонародженого сина.