Ви затьмарите будь-якого кухаря: як покращити смак смажених кабачків
- Автор
- Дата публікації
- Автор
Усього кілька інгредієнтів – і ваша страва ідеальна!
Кабачки – один із найулюбленіших сезонних овочів. Смажені кабачки – чудовий додаток до будь-якого гарніру, та й готувати їх неймовірно просто. Тому з їх допомогою можна зробити свій раціон легшим та дієтичним – навіть жаріння на олії не робить страву надто калорійною.
Але будь-який кулінар хоче покращити смак страви. Як це зробити за допомогою простих інгредієнтів, розповімо разом з Рixelinform.
Як можна покращити смак смажених кабачків
Пікантний часник завжди надасть будь-якій страві аромату та приємного відтінку смаку. Також ця добавка чудово поєднується з нейтральним смаком кабачків. Їх із задоволенням уплітатимуть абсолютно все.
Більш ніжними, вишуканими та приємними до смаку зробить кабачки вершкове масло. Вважається, що цей продукт може зробити будь-яку страву ідеальною.
Також покращити смак овочів допоможуть спеції. Відмінно поєднуються з кабачками базилік, чорний перець, паприка, сушена зелень, орегано, кмин та коріандр.
Найкращим варіантом буде поєднання всіх трьох компонентів разом. Просто обсмажте часник, додайте вершковим маслом, посипте спеціями і заправте соусом смажені кабачки. Такою стравою неможливо наїстися.
Справжнє гастрономічне задоволення ви зможете отримати за ласощами кабачків французькою за рецептом "Телеграфа". Спробуйте та насолоджуйтесь!