Ідеальний маринад для помідорів готується саме так: хитрощі досвідчених кулінарів
- Автор
- Дата публікації
- Автор
Усього кілька інгредієнтів — і ви ласуєтеся смакотою
Пружні, солодкуваті та майже з непомітним смаком оцту – це все улюблені мариновані помідори. Можна експериментувати з рецептами, щоразу готуючи за новим, але все одно необхідно враховувати кілька факторів. Якщо упустити якісь інгредієнти, помідори можуть вийти несмачними або не простоять до наступного сезону.
Разом з Рixelinform розповімо, як правильно приготувати розсіл для маринованих помідорів. З цими лайфхаками ваша закуска буде бездоганною.
Які інгредієнти мають бути в ідеальному розсолі маринованих помідорів
Без цукру та солі замаринувати помідори не вийде, тому обійтися без них неможливо. Тут важливо дотримуватись пропорцій — від цього залежатиме фінальний смак апетитної овочевої закуски. Досвідчені кулінари на кожен літр розсолу беруть одну велику ложку цукру і вдвічі більше солі.
Неможливо уявити ідеальний розсіл без оцту. Він не тільки забезпечує збереження заготівлі, але й робить смак помідорів яскравішим та цікавішим. На один літр розсолу потрібно брати трохи більше 30 мл оцту – саме цю кількість можна назвати ідеальною.
Ідеальний розсіл неможливо приготувати без спецій, приправ та зелені. Краще брати перець горошком, гвоздику та гірчицю, можна додавати також лавровий лист та будь-яку зелень.
Як зберегти помідори при консервації цілими, читайте у матеріалі "Телеграфа". Це досить легко та просто!