Фінальні вокальні бої на "Голосі країни": з ким попрощався Артем Пивоваров (відео)

Читать на русском
Автор
820
Артем Пивоваров з зірковою радницею KOLA
Артем Пивоваров з зірковою радницею KOLA. Фото instagram.com/goloskrainy_official

Тренер Пивоваров визначився з фаворитами

Минулої неділі в "Голосі країни" вокальні бої пройшли команди Юлії Саніної та Івана Клименка. А от 8 жовтня настала черга Артема Пивоварова. В ефірі "1+1" співаку допомагала хітмейкерка KOLA як зірковий радник.

"Телеграф" розповідає, хто з учасників команди Артема Пивоварова продовжує участь в 13 сезоні шоу. На сцену вийшло чимало співаків, які запам’яталися глядачам ще з етапу сліпих прослховань.

Хто пройшов у вокальних боях

Надзвичайно запальний виступ ветерана повномасштабного вторгнення Ptashkin (Михайло Панчишин), співачки Катерини Дигало і дружини українського музиканта Dovi Олександри Вдовиченко підкорив глядачів. Учасники потужно виконали хіт I Wanna Be Your Slave Måneskin, Iggy Pop. За рішенням Пивоварова в команді залишається Михайло Панчишин.

Натомість проникливим вийшло виконання композицій "Стожари" та "Ой на горі" від доньки священника Вероніки Мартинюк і бандуристки Вікторії Деркач. Пивоваров запропонував створити дует, однак Вікторія відмовилася. На жаль, в такому випадку ніхто з учасниць не лишився у шоу.

Запалили ринг із треком Waiting All Night (ft. Ella Eyre) блогер Влад Шериф і співачка Ізабелла Іващенкo. Пивоваров був задоволений роботою учасників, тому шанс перемогти в проєкті лишається і у Влада Шерифа, і в Ізабелли Іващенкo.

Нове звучання отримала пісня Beyoncé Halo завдяки чемпіону світу з карате Гідаяту Сеїдову, IT-спеціалістці Христині Арутюновій та королеві краси у Польщі Катерині Козловій. Місце у команді Пивоварова виборов Гідаят Сеїдов.

Нагадаємо, у випуску 8 жовтня свій вибір зробила тренерка Надя Дорофєєва. Її команда продовжує боротьбу в "Голос країни" у складі Едгара Єнокяна, Романа Панченка, Юрія Городецького і Майрамік Авоян.