Один інгредієнт — і яєчня вийде повітряною, як хмарка

Читати російською
Автор

Багато хто про це просто не знає

Яєчня — це корисна, неймовірно ситна і смачна страва. Ми часто готуємо її на сніданок, додаючи найрізноманітніші інгредієнти на свій смак.

Часто для пишності кулінари додають до омлету або яєчні найрізноманітніші продукти, щоб покращити смак страви. Хто б міг подумати, що спокійно можна обійтися без молока, сметани чи вершків. Разом з FoodOboz розповімо, додати в яєчню або омлет, що вони були пишні та повітряні.

Що додати в яєчню або омлет для пишності

Досвідчені кулінари додають у страви з яєць крохмаль. Саме він допоможе надати омлету чи яєчні не лише пишну та повітряну текстуру, а й покращити смак.

Як правильно додавати крохмаль у страви з яєць

Збийте яйця в мисці та додайте невелику кількість крохмалю. Все ретельно перемішайте — крохмаль повинен рівномірно розподілиться.

Далі додайте столову ложку води та добре перемішайте. Отриману яєчну масу відправте на розігріту сковороду з невеликою кількістю олії та смажте на середньому вогні та помішуючи смажте, доки страва не придбає пишну текстуру.

Раніше ми розповідали про інші секрети приготування яєчні. У вас вийде ідеальна страва.