Billboard Music Awards назвала список найкращих виконавців 2023 року

Читать на русском
Автор
2722
Стали відомі переможці Billboard Music Awards 2023
Стали відомі переможці Billboard Music Awards 2023. Фото billboard.com

Основними переможцями премії стали Морган Уоллен та Тейлор Свіфт

У Лас-Вегасі відбулася церемонія нагородження виконавців премії Billboard Music Awards. Її головними переможцями стали Морган Воллен (11 нагород) та Тейлор Свіфт (10), яку нещодавно засікли на побаченні з новим бойфрендом Тревісом Келсі.

Як повідомляє "АфішаDaily", Свіфт змогла здобути перемогу в таких номінаціях, як "Найкращий артист", "Найкраща артистка", "Найкращий артист Billboard 200", "Найкраща кантрі-виконавиця", "Найпродаваніша пісня" за пісню "Anti-Hero і в інших.

Уоллен же тріумфував в категоріях "Найкращий артист серед чоловіків", "Найкращий артист за кількістю потокових пісень", "Найкращий кантрі-виконавець", "Найкращий гастролюючий кантрі-артист" та "Найкращий альбом Billboard 200".

Також п’ятьма нагородами відзначився Дрейк ("Кращий реп-виконавець", "Кращий реп-альбом" та ін.), Зак Брайан та SZA отримали по чотири статуетки, а 21 Savage, Bad Bunny, Бейонсе та Майлі Сайрус — по три.

Минулого року головним переможцем Billboard Music Awards стала Олівія Родріго, яка здобула сім нагород. Шість дісталися Каньє Весту, п’ять – Дрейку (який у тому числі став артистом року). Стільки ж перемог присудили пісні Kid Laroi та Джастіна Бібера "Stay".

Нагадаємо, раніше "Телеграф" писав, що автор саундтреку до фільму "Барбі" співачка Karol G відзначилася на Billboard Latin Music Awards. Вона з’явилася на церемонії у білій сукні.