"Такого не було навіть при Янику": Зеленська наробила переполоху у Львові

Читать на русском
Автор
26591
Олена Зеленська Новина оновлена 12 листопада 2021, 18:38
Олена Зеленська. Фото Офіс президента України

Працівників деяких установ переконливо просять не визирати у вікна

Перша леді України Олена Зеленська у п’ятницю, 12 листопада, прибула у місто Львів, однак її приїзд накоїв немало шуму. Зокрема, представники поліції прийшли з попередженням про снайперів на дахах будинків.

Як повідомив місцевий журналіст Василь Терещук, у їх редакцію завітали співробітники поліції Львова і попередили, щоб люди не визирали у вікна через приїзд у місто Олени Зеленської — дружини президента України Володимира Зеленського.

"У звʼязку з цим на дахах сидять снайпери і вони будуть стріляти, якщо ми зігноруємо попередження. Такого не було навіть при Янику. Вітаємо пані Зеленську у Львові. Сподіваємося, що вона покине місто якнайшвидше", — написав Василь Терещук.

Олена Зеленська прибула у Львів

На присутність великої кількості співробітників правоохоронних органів також поскаржився головний редактор газети "Ратуша" Микола Савельєв. За його словами, у коридорах, дворику та на виході з редакції — скрізь поліція.

Варто зазначити, що редакція "Ратуші" знаходиться на вулиці Винниченка, що поруч з будівлею Львівської ОДА.

Розташування редакції газети "Ратуша" на карті Львова

Додамо, що візит Олени Зеленської у Львів повʼязаний з проведенням четвертого регіонального форуму під назвою "Реформа системи шкільного харчування". У Львові перша леді перебуватиме 12-13 листопада.

Раніше "Телеграф" повідомляв, що Олена Зеленська відповіла з приводу другого президентського терміну її чоловіка.