Колишній військовий із гранатою та пістолетом прийшов у міськраду на Львівщині: чим закінчилася історія

Читать на русском
Автор
7762
Пістолет та граната виявилися не бойовими
Пістолет та граната виявилися не бойовими. Фото Ілюстративне фото

Хуліган може оскаржити рішення суду, якщо не погоджується з ним

На Львівщині військовий зайшов до міськради і почав залякувати чиновників гранатою та пістолетом. Причини вчинку чоловік пояснити не зміг.

Про це повідомляє Zaxid.net з посиланням на постанову Старосамбірського районного суду. Чоловік визнав свою провину та готовий сплатити штраф.

Відомо, що певний Степан Т., який працює оператором котельні у сільській школі неподалік, навідався до міськради Старого Самбору 27 грудня минулого року. Бувши в нетверезому стані, в одному з кабінетів він дістав гранату і пістолет, і став залякувати двох людей, які там були. Раніше чоловік брав участь у бойових діях на сході України.

У постанові суду не вказано причин такого вчинку чоловіка. Після перевірки правоохоронці з’ясували, що пістолет був пневматичним, а граната – навчальною. На чоловіка склали протокол через скоєння дрібного хуліганства (ст. 173 Кодексу України про адміністративні правопорушення).

У суді Степан визнав провину, а суд призначив йому штраф у розмірі 51 гривні. Крім того, хуліган має сплатити судновий збір у розмірі 605 гривень. Рішення можна оскаржити в апеляційному суді.

Раніше "Телеграф" розповідав про те, що під Києвом підліток підірвав гранату у під’їзді багатоповерхівки. Є постраждалі, а на стінах будинку залишилися сліди від уламків гранати.