Норма перевищена в рази: водій шкільного автобуса напився і поїхав за дітьми на Волині (фото)

Читать на русском
Автор
Водій шкільного автобуса сів за кермо напідпитку
Водій шкільного автобуса сів за кермо напідпитку. Фото Facebook.com

Вміст алкоголю в крові перевищив норму у три рази.

У Волинській області в пʼятницю, 10 вересня, правоохоронці зупинили водія шкільного автобуса, який порушував правила дорожнього руху і був напідпидку.

Про це 10 вересня повідомляє Патрульна поліція Волинської області на сторінці у Facebook.

Водія транспорту зупинили на автодорозі М-07 Київ – Ковель – Ягодин, коли він лише виїждав у рейс, щоб перевозити дітей. 55-річний кермувальник порушував правила дорожнього руху, тому правоохоронці попросили в нього припинити рух. Коли вони почали розмовляти з чоловіком, то запідозрили, що він перебуває у стані алкогольного спʼяніння.

Тоді патрульні запропонували водію пройти тест на вміст в організмі акоголю, на що він погодився. Результат перевищив норму у три рази.

На Волині водій шкільного автобуса сів за кермо напідпитку
П'яний водій автобуса збирався їхати по дітей

За правопорушення працівники поліції склали на чоловіка адміністративні матеріали за ч.1 ст.130 (Керування у стані сп’яніння) та ч.1 ст.122 (Порушення вимог дорожніх знаків та розмітки проїзної частини доріг) КУпАП.

Окрім того, водію заборонили керувати транспортним засобом і позбавили його посвідчення водія.

Раніше "Телеграф" повідомляв, що 29 серпня у Запоріжжі пʼяний водій збив родину із пʼятирічною дівчинкою — життя дитини не вдалося врятувати.

Нагадуємо, що 4 вересня на Гостомельському шосе під Києвом зіштовхнулися два автомобілі — один із водіїв згорів у салоні машини живцем.