Україна втратила ще одного бійця на Донбасі - як це сталося

Читать на русском
Автор
Україна зазнала чергових втрат на Донбасі
Україна зазнала чергових втрат на Донбасі. Фото slovoidilo.ua

Український військовослужбовець підірвався на невідомому пристрої.

За добу неділі, 26 вересня, російські бойовики 6 разів порушували режим припинення вогню на Донбасі та обстріляли позиції ЗСУ. В результаті бойових дій один український військовослужбовець загинув, ще один отримав вогнепальне осколкове поранення.

Про це вранці, 27 вересня, повідомляє Операція обʼєднаних сил на сторінці у Facebook.

Причиною смерті українського військового став підрив на невідомому пристрої російських бойовиків. Інший солдат ЗСУ отримав вогнепальне поранення, проте зміг вижити. Зараз він перебуває у медичному закладі в стані середньої тяжкості.

Російські військовослужбовці вводили вогонь зі станкових протитанкових та ручних протитанкових гранатометів в напрямку Лебединського.

Неподалік під Марʼїнки вони використали гранатомети різних систем та стрілецьку зброю.

Окрім того, російські бойовики обстріляли позиції ЗСУ з великокаліберних кулеметів та станкових протитанкових гранатометів в районі населеного пункту Нью-Йорк.

Наприкінці дня окупанти також стріляли в бік Водяного, котре знаходиться на Приазов’ї. Окрім того, вони двічі відкривали вогонь біля Новолуганського.

Українські військовослужбовці стріляли у відповідь, аби зупинити противників.

Раніше "Телеграф" повідомляв, що на думку головнокомандувача ЗСУ, Валерія Залужного, українським військовослужбовцям потрібно готуватися до повномасштабної війни з Росією.