Смертельна аварія із маршруткою на Чернігівщині: з’явилося перше відео

Читать на русском
Автор
2820
Уламки автомобілів розлетілися на кілька метрів Новина оновлена 07 грудня 2021, 12:36
Уламки автомобілів розлетілися на кілька метрів. Фото cn.npu.gov.ua

Трасу перекрито, поліція організувала об’їзд.

Кількість жертв аварії на Чернігівщині на ділянці траси між селами Кисельівка та Брусилів збільшилася до 13 людей. Ще семеро – у лікарні.

Про це повідомляє Нацполіція регіону.

Аварія сталася на дорозі вранці, за кілька хвилин до восьмої години. Спочатку повідомлялося про десять жертв. Потім кількість збільшилась. Зіткнулися маршрутка, що їхала до Чернгігова з пасажирами та вантажний автомобіль. Відео з місця ДТП без цензури можна подивитись за посиланням.

Смертельна ДТП Чернігівська область
Після ДТП автобус та вантажівка перекрили трасу

Тіла загиблих із понівеченого рейсового автобуса дістають рятувальники — на місці працює 30 фахівців. Також на ліквідацію аварії направлено 13 спецмашин, серед яких автокран.

Правоохоронці поки що не готові відповісти, що стало причиною трагедії на трасі, але, як писав "Телеграф", висувається кілька версій.

Поки що відбувається ліквідація наслідків аварії організовано об’їзд через дорогу Городня-Сновськ-Березне. Після ДТП траса перекрита в обох напрямках.

Раніше "Телеграф" писав про аварію на Одещині — внаслідок зіткнення трьох авто загинула одна людина, а відірвані фрагменти автомобілів розкидало по сусідніх смугах руху.