У Кривому Розі снігопад обвалив нещодавно відремонтований дах багатоповерхівки (фото)

Читать на русском
Автор
Обвал снігу в багатоповерхівці в Кривому Розі
Обвал снігу в багатоповерхівці в Кривому Розі. Фото Телеграф

Снігом засипало усе горище

У вівторок, 28 грудня, в одному з багатоквартирних будинків Кривого Рогу обвалився нещодавно відремонтований дах.

Як повідомляє видання "Свои Кривой Рог", посилаючись на місцевого депутата, інцидент трапився у багатоповерхівці, розташованій на вулиці Бахчисарайській.

Згідно з наявною інформацією, покрівлю даху у вказаному будинку лише нещодавно відремонтували. Проведенням ремонтних робіт, загальна вартість яких сягнула 25 тисяч гривень, займалась організація Сітісервіс-КР.

Cніг обвалив нещодавно відремонтований дах

Через обвал даху мешканцям багатоповерхівки довелося озброїтися лопатами та швабрами і власними зусиллями очищати сніг з горища. Люди вимушені були скидати його у під'їзд, а вже звідти, поверх за поверхом, опускати все нижче і викидати на вулицю.

Сніг повністю проламав покрівлю даху та засипав під`їзд

Раніше "Телеграф" повідомляв, як жителі різних українських міст потерпають від погодних "стрибків" та на які погодні умови варто очікувати українцям найближчими днями.

Також нагадаємо, як у кількох населених пунктах Волинської області люди жаліються на роботу комунальних служб, які ігнорують утворення великого шару льоду на автомобільних дорогах. Люди там змушені залишати свої автомобілі та пересуватися на ковзанах.