У лісі загинув командир поліції Житомирщини: що сталося (фото)

Читать на русском
Автор
34271
Євгену Андрійковцю було 32 роки
Євгену Андрійковцю було 32 роки. Фото Колаж "Телеграфу"

Колеги кажуть, що чоловік був співробітником спецпідрозділу поліції, але став жертвою дикої тварини

У неділю, 9 січня, трагічно загинув 32-річний старший лейтенант поліції Житомирщини Євген Андрійковець. На чоловіка, який був співробітником спецпідрозділу поліції, під час полювання напав дикий кабан. На жаль, травми виявилися несумісними з життям.

В облуправлінні Нацполіції кажуть, що Євген Андрійковець був командиром одного з відділень, з якого всі брали приклад. Колеги також згадують: чоловік був успішним, відповідальним і завжди брався за найскладніші та найризикованіші справи.

Евгений Андрейковец погиб на охоте
Євген був командиром спецпідрозділу поліції

У поліції Житомирської області оголосили жалобу за загиблим та висловлюють співчуття його сім’ї. Відомо, що у Євгена залишилася дружина.

Евгений Андрейковец
Євген Андрійковець загинув на полюванні
Евгений Андрейковец
Кажуть, чоловік брав на себе найнебезпечніші завдання по службі

Нагадаємо, що у місті Коростень Житомирської області пройшла церемонія прощання з 20-річним Ігорем Олеговичем Тичиною, військовослужбовцем 95-ї окремої десантно-штурмової бригади, якого вбив на Донбасі проросійський снайпер.

А в Новомосковську попрощалися з 23-річним солдатом Станіславом Богуславським. Молодший сержант та військовослужбовець 25-ї окремої повітряно-десантної бригади отримав смертельну травму під час ворожого обстрілу під Авдіївкою.