Бойовики на Донбасі знову осоромилися через "новину" про Україну (відео)

Читать на русском
Автор
2679
Окупанти не втомлюються вигадувати нові фейки
Окупанти не втомлюються вигадувати нові фейки. Фото росЗМІ

Завдяки дезінформації в Україні з’явилися "внутрішні регіони"

Російські окупанти на Донбасі відзначилися черговою безглуздою заявою. Представники угруповання бойовиків ДНР заявили, що до них прибуває все більше людей з інших регіонів України. У мережі відразу засумнівалися в правдивості таких новин.

Своїм обуренням на тему поділився в соцмережі Twitter користувач Necro Mancer.

Він опублікував і уривок із виступу одного з бойовиків "ДНР" Едуарда Басуріна, який переконує інших про "поповнення" у лавах їхньої армії. Той, окрім іншого, назвав українську владу "київським нацистським режимом".

Проте особливо абсурдним, на думку інтернет-користувачів, є досить своєрідне розуміння окупантами географії України.

"До нас прибувають добровольці з внутрішніх регіонів України, які не мають більше бажання терпіти владу українських націоналістів, — процитував Басуріна Necro Mancer, відразу поцікавившись: — А зовнішні регіони — це що за звір такий?"

Усі твердження, що окупований Донбас масово підтримують жителі країн СНД та Європи в інтернеті розцінили як чергову брехню пропагандистів. Багато хто ж знайшов у цьому привід для жарту — навіть віднесли Європу до "зовнішніх регіонів" України.

Нагадаємо, що останнім часом кількість фейкових новин, що розповсюджуються на окупованих територіях, значно зросла. Нещодавно бойовики заявляли, що в Україні хочуть обмежити право на виїзд для чоловіків призовного віку, а також про начебто скупчення ЗСУ біля лінії розмежування.

Попри те, що ці заяви були підняті на сміх навіть росіянами, знайшлися в Москві свої "казкарі". Вигадки пропагандистки Скабєєвої про "українських геїв, які готуються напасти на Донбас", навіть ватажок бойовиків "ДНР" назвав дичиною.