Дитина померла, жінка у реанімації: на Закарпатті сталася серйозна ДТП, фото з місця

Читать на русском
Автор
536
ДТП
ДТП

За життя жінки борються лікарі

14 лютого поблизу села Середнє Ужгородського району Закарпатьскої області сталася ДТП, внаслідок якої важкі травми отримала вагітна жінка — дитину врятувати не вдалося.

Про це повідомляє "Суспільне".

На ділянці дороги, де наразі проходять ремонтні роботи зійшов мікроавтобус. В автівці перебували двоє людей — чоловік та вагітна жінка. Чоловік пошкоджень на зазнав, а от жінка — внаслідок травм втратила дитину.

"Наразі жінка знаходиться у реанімаційному відділенні у дуже важкому стані. В результаті аварії вона отримала множинні травми — потрійний переломом кісток тазу та внутрішню кровотечу. Жінка перебувала на 30-му тижні вагітності. На жаль, дитину вона втратила. Лікарі провели необхідні хірургічні втручання. Наразі медики боряться за її життя", — розповів директор Ужгородської міськлікарні Юрій Курах.

Аварія на Закарпатті

Про причини аварії наразі інформації нема.

Зазначимо, що за 2020 рік, за даними МВС, сталося 168 107 ДТП, в 26 140 аваріях постраждали люди. 3 541 людина загинула у 2020 році внаслідок ДТП, серед них — 1 198 пішоходів.

Як повідомлялося раніше, в ніч на 13 лютого в Одесі легковик на повному ходу влетів у стовп. Внаслідок зіткнення водій автомобіля загинув від отриманих травм. Також повідомлялося, що ще двоє людей отримали травми.

Нагадаємо, під Харковом сталася смертельна ДТП за участю авто бізнесмена Олександра Ярославського.