Варварське бомбардування Маріуполя: нові відео руйнувань дитячої лікарні та пологового будинку

Читать на русском
Автор
2022
Наслідки російської бомбардування
Наслідки російської бомбардування. Фото Screenshot

Російські окупанти варварськи розбомбили місто.

У середу, 9 березня на тлі повномасштабного вторгнення рф в Україну російська авіація цинічно розбомбила дитячу лікарню та пологовий будинок у Маріуполі.

Страшними кадрами поділилися на telegram-каналі Маріупольської міської ради.

Російська армія розбомбила об’єкти цивільної інфраструктури міста, зокрема під авіаудар потрапили корпус дитячої лікарні, а також пологовий будинок. На місці трагедії рятувальники та поліцейські проводять евакуацію постраждалих. Президент України Володимир Зеленський повідомив, що під завалами перебувають люди та діти, проводиться рятувальна операція. Наразі кількість жертв невідома. Крім того, у місті поганий зв’язок, що ускладнює збір інформації.

"Наслідки авіанальоту російських фашистів на мирний Маріуполь. Немає слів… російські війська знищують місто!", — повідомила місцева влада.

Оновлено: за інформацією голови Донецької ОДА Павла Кириленка внаслідок авіаудару по пологовому будинку у Маріуполі постраждали 17 людей, загиблих немає. Про це він заявив у коментарі для українського телебачення.

Президент України Володимир Зеленський після варварської атаки по пологовому будинку у жорсткій формі звернувся до Заходу, щоб демократичні країни закрили небо над Україною та перестали лише спостерігати за російським терором.

Раніше повідомлялося, що на ЧАЕС сталася серйозна НП через дії російських окупантів.