Росіяни розпочали примусову мобілізацію українців не лише на Донбасі

Читать на русском
Автор
6456
Російська влада провалила мобілізацію
Російська влада провалила мобілізацію. Фото militaryarms.ru

Окупанти, які втратили величезну кількість поплічників, намагаються залучити до війни хоч кого-небудь.

Курівництво російських окупантів, яке запустило примусову мобілізацію населення в ОРДЛО, тепер намагається долучити до війни проти України жителів населених пунктів Харківщини, які опинилися в окупації.

Про це у неділю, 17 квітня, повідомили в Генеральному штабі ЗСУ.

Свіжі факти та аналітика – правдиво про війну з росією

Зазначається, що через брак людських ресурсів російські загарбники намагаються долучити до війни жителів Ізюма, що у Харківській області.

Крім того, росіяни на деяких тимчасово окупованих територіях, зокрема Херсонщині, готуються до незаконного референдуму, щоб проголосити так звану "ХНР" (херсонську народну республіку). У Генштабі вказують, що для цього окупанти хочуть використати персональні дані жителів області, які збирають під час видачі "гуманітарки".

Серед мешканців Херсонщини також поширюється інформація, що після цього референдуму в області почнеться "мобілізація" до російських збройних сил.

Нагадаємо, що командування російської армії, яке намагається приховати втрати своїх регулярних військ на війні в Україні, не може виконати планів з мобілізації. Причина у тому, що росіяни не хочуть воювати. У зв'язку з цим країна-агресор планує оголосити мобілізацію на національному рівні.

Раніше "Телеграф" повідомляв, що у зв’язку зі значними втратами особового складу росія вербує бойовиків у невизнаному Придністров’ї.