Життя в окупації. Херсонщина: росіяни вигадали нове покарання для українців

Читать на русском
Автор
9021
Попри знущання, позиція українців залишається незмінною
Попри знущання, позиція українців залишається незмінною. Фото Колаж "Телеграфу"

Місцеві колаборанти штампують зухвалі накази проти місцевого населення

Гауляйтери Херсонської області, де російські окупанти поводяться вкрай зухвало, придумали черговий спосіб знущання з місцевого населення. Тепер людей хочуть карати за "дискредитацію органів влади росії". Іншими словами — на Херсонщині почалася відкрита боротьба з тими, хто проти "російського миру".

Як передають російські ЗМІ, таке рішення ухвалив "глава" місцевої так званої військово-цивільної адміністрації Володимир Сальдо, якого нещодавно намагалися ліквідувати партизани Херсонщини.

Зазначається, що за дискредитацію російської влади мешканців Херсонщини будуть видворяти за межі області, тобто примусово виселяти їх з власних домівок та вивозити незрозуміло куди.

Цілком ймовірно, що усунути незгодних з окупацією, або залякати таких людей, колаборанти Херсонщини хочуть перед так званим "референдумом", про який вони заявили 29 червня. Підготовку до нелегального плебісциту розпочав херсонський гауляйтер, так званий заступник голови "обласної військово-цивільної адміністрації" кирило стремоусов.

Раніше "Телеграф" повідомляв, що цей сам зрадник стремоусов загримів на лікарняне ліжко з серцевим нападом, можливо, навіть після новин про активне просування ЗСУ в регіоні.