Довірився жінці з дітьми: під Вінницею пограбували військового

Читать на русском
Автор
3275
Жінка вкрала гроші з картки військового
Жінка вкрала гроші з картки військового

Правопорушниці загрожує покарання у вигляді позбавлення волі до 8 років.

На Вінниччині, де в жовтні нетверезий чоловік зґвалтував малолітню дитину, жінка, втершись у довіру до військового, отримала доступ до його карткового рахунку. Обманним способом їй вдалося привласнити суму у розмірі 45 000 гривень. Особу правопорушниці встановили 14 листопада, розповіли у Головному управлінні Нацполіції регіону.

Потерпілим виявився 44-річний військовослужбовець, уродженець Дніпропетровської області. Звернувшись до правоохоронних органів за допомогою чоловік розповів, що напередодні гостював у знайомого жмеринчанина. Свою картку він давав неповнолітнім дітям господаря будинку з дорученням купити продукти. З ними до магазину ходила їхня мати — дружина знайомого.

Зникнення коштів з рахунку військовий виявив вранці. Сума склала 45 000 гривень.

Отримавши повідомлення про правопорушення від постраждалого, правоохоронці виїхали на місце події. Поліцейські встановили причетність до скоєного раніше судимої за наркозлочин 35-річної жінки, розповів керівник Жмеринського районного відділу поліції Анатолій Присяжнюк.

Попередньо вдалося встановити, що зловмисниця неодноразово використовувала картку потерпілого для розрахунку у магазинах та за замовлені онлайн-послуги.

За фактом злочину правоохоронці розпочали кримінальне провадження за ч. 4 ст. 185 Кримінального кодексу України. За крадіжку коштів правопорушниці загрожує ув’язнення на строк до 8 років.

Згодом правопорушниці мають повідомити про підозру.

Раніше повідомлялось, що на Харківщині п'яний чоловік вбив свою матір, після чого просто пішов спати.

Також ми писали про те, як на Запоріжжі чоловік під час сімейного конфлікті вбив рідну людину.