Загадкова смерть у Полтаві: в гуртожитку знайшли мертвими трьох хлопців і дівчину

Читать на русском
Автор
13793
Загадкова смерть у Полтаві: в гуртожитку знайшли мертвими трьох хлопців і дівчину

Молоді люди могли загинути через вживання наркотиків

У понеділок, 23 жовтня, в Полтаві в одній із кімнат місцевого гуртожитку було виявлено тіла чотирьох мешканців. Подія сталася в Київському районі обласного центру.

Як повідомляє поліція Полтавської области, повідомлення про це надійшло близько 17:00 від медичних працівників міста. На місце події одразу прибула слідчо-оперативна група поліції територіального підрозділу та слідчі й криміналісти обласного Головного управління.

У ході першочергових слідчих та оперативних заходів правоохоронці встановили, що померлими є троє хлопців (двом із них було 22 роки, а одному – 23) та 18-річна дівчина. Під час візуального огляду ознак насильницької смерті на тілах померлих не виявлено.

У поліції повідомили, що для встановлення причини смерті їхні тіла направлені на судово-медичну експертизу. Слід зазначити, що інших подробиць правоохоронці не повідомляють.

За даним фактом слідчим підрозділом поліції, під процесуальним керівництвом Полтавської окружної прокуратури, відомості внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за кваліфікуючими ознаками частини 2 статті 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України, як передбачає процедура в подібних випадках. У поліції підкреслили, що обставини та причини смерті молодих людей з’ясовує слідство.

Водночас, як повідомляє видання "Полтавщина", за неофіційною інформацією, загибель сталася у будинку на вул. Решетилівській (Маршала Бірюзова), 94. За словами медиків, є версія, що молоді люди загинули внаслідок вживання наркотичних засобів. Водночас зазначається, що слідів від ін’єкцій на тілах не виявлено. Точну причину має встановити експертиза.

Нагадаємо, раніше "Телеграф" повідомляв, що у Нікополі Дніпропетровської області жінка під час сварки вбила свого чоловіка. Про вбивство сусіду розповіла 3-річна донька подружжя.