Тіло тата знайшла 3-річна донька: українка під час застілля зарізала чоловіка (фото)

Читать на русском
Автор
1127
Будинок, де сталося вбивство
Будинок, де сталося вбивство. Фото Поліція Дніпропетровської області

Між подружжям під час розпиття алкогольних напоїв виник конфлікт

У Нікополі Дніпропетровської області жінка під час сварки вбила свого чоловіка. Правоохоронці затримали 41-річну підозрювану.

Як повідомляє поліція Дніпропетровщини, інформація про злочин надійшла на лінію "102" 16 жовтня близько 15:00. Заявник розповів, що до нього прибігла 3-річна дівчинка з сусідньої квартири та повідомила, що вдома мама вбила тата. Зазначалось, що дитина під час сварки батьків перебувала в іншій кімнаті.

На місце негайно виїхала слідчо-оперативна група правоохоронців та медики. Вони встановили, що потерпілий вже помер. Фігурантка пояснила, що в ході сварки вона завдала своєму обранцю один ножовий удар у серце.

З місця події було вилучено знаряддя злочинну — кухонний ніж. Нападницю затримано в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Знаряддя злочинну

За даними місцевих ЗМІ, трагедія сталась о 14:00 в одній з багатоповерхівок міста по вулиці Княжа. Зазначається, що між подружжям виник конфлікт під час розпиття алкогольних напоїв.

У поліції також повідомили, що дівчинка наразі знаходиться з рідною бабусею та під наглядом ювенальних поліцейських Нікопольського РУП.

17 жовтня за погодженням з Нікопольською окружною прокуратурою правопопушниці повідомили про підозру за ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального Кодексу України та направлено клопотання в суд про обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Нагадаємо, раніше "Телеграф" повідомляв, що у Берегові Закарпатської области чоловік у центрі міста вбив місцеву мешканку. Зловмисник разом із загиблою розпивали алкогольні напої. Згодом, коли фігурант отримав відмову у сексуальній близькості з потерпілою, він схопив пляшку з-під пива, розбив її та наніс жінці удар в область шиї.