У Туреччині перекинувся автобус з українцями - 50 осіб травмовано, є жертви (фото)

Читать на русском
Автор
Автобус врізався у транспорт з учнями і перекинувся
Автобус врізався у транспорт з учнями і перекинувся. Фото telegram.org

Серед постраждалих турецькі школярі та українські туристи.

На південному заході Туреччини у провінції Мугла в понеділок, 13 вересня, перекинувся автобус з українськими та російськими туристами — одна людина загинула і ще 49 постраждали.

Про це 13 вересня повідомляє olumhaberi.com.

Аварія сталася рано вранці між турецькими районами Яраш і Гельджюк. Пасажири їхали із Бодрума в Денізлі.

Як пишуть у виданні, автобус виїхав на зустрічну смугу і врізався у мікроавтобус, який перевозив школярів, після чого перекинувся.

У Туреччині перекинувся автобус із українцями
У ДТП постраждали громадяни Українпи та Туреччини

В результаті трагедії загинув 54-річний водій, котрий віз українських туристів. Відомо, що він врізався у транспорт через раптовий серцевий напад. 

Внаслідок аварії до медичних закладів потрапили сім школярів та їхній водій мікроавтобуса, а також 41 турист з України та РФ. Троє турецьких учнів зараз у важкому стані.

Трохи пізніше, речник Міністерства закордонних справ України Олег Ніколенко підтвердив інформацію, що на момент аварії в автобусі було 45 українців, які отримали травми легкої та середньої тяжкості.

Українське консульство в Анталії встановило звʼязок з туроператором і страховою компанією постраждалих туристів. Також воно співпрацює з турецької поліцією. Найближчим часом український консул відвідає лікарню, в якій перебувають громадяни України, щоб надати їм допомогу.

Раніше "Телеграф" повідомляв, що 4 вересня у Єгипті перекинувся автобус з людьми - загинули 12 осіб, ще 28 потрапили у лікарню у важкому стані.

Нагадуємо, що 4 вересня під Житомиром сталася аварія з участю пасажирського автобуса, який їхав з Польщі — 11 людей постраждали, одна загинула.