Байден знайшов нові тверді слова для путіна (відео)

Читать на русском
Автор
4314
Путіну знову дісталося від президента США
Путіну знову дісталося від президента США. Фото Колаж "Телеграфу"

Американський лідер вказав путіну на його військові злочини в Україні.

Президент США Джо Байден не тільки визнав російського колегу володимира путіна військовим злочинцем, але й назвав його кривавим диктатором та чистим головорізом.

Відповідне відео із заявою Байдена розповсюдили у Telegram-каналах, у тому числі російських.

Перевірені новини про війну і не тільки шукайте у нашому Telegram

"Зараз Ірландія, Великобританія стоять проти кривавого диктатора, найчистішого головоріза, який веде аморальну війну проти народу України", — заявив американський лідер Джо Байден.

Варто зазначити, що днем раніше Джо Байден назвав російського диктатора володимира путіна "воєнним злочинцем". У Білому домі з цього приводу зазначили, що президент США говорив це від щирого серця й увесь світ бачив варварські дії, жахливі дії іноземного диктатора, які забирають життя мирних жителів України.

Нагадаємо, що 16 березня США виділили нашій країні озброєння для захисту неба. Мова про 9 тисяч протитанкових комплексів, 800 систем ППО, 20 мільйонів боєприпасів.

Раніше "Телеграф" повідомляв, що президент України Володимир Зеленський виступив перед Конгресом США, показавши конгресменам страшні кадри наслідків російських бомбардувань. Крім того, у середу Туреччина запропонувала стати майданчиком для мирних переговорів між Києвом та Москвою.