"Друга Сніжана Єгорова": українська актриса заявила про підтримку окупантів

Читать на русском
Автор
19678
Ірина та Олександр Мохови
Ірина та Олександр Мохови. Фото Відкриті джерела

Ірина Мохова намагалася схилити до зради своїх рідних, але вони відмовилися продаватися путлеру

Незважаючи на те, що більшість українських зірок з початком повномасштабної війни путіна проти нашої країни зайняли тверду патріотичну позицію, в артистичному середовищі іноді знаходяться люди, яким сите життя в росії дорожче, ніж страждання рідного народу.

Подібно до зрадниці Сніжани Єгорової вони заявляють про підтримку путіна і заплющують очі на муки українців та звірства окупантів.

На жаль, до "спільноти" зрадників приєдналася і українська співачка та актриса Ірина Мохова, яка більш відома під сценічним ім’ям Ніколь.

Про те, що вона стала на бік Росії, написало пропагандистське видання "комсомольська правда".

Журналісти взяли інтерв’ю у російського актора та режисера Олександра Мохова, чоловіка Ірини, до якого вона і переїхала до москви.

Мохов відомий за ролями у фільмах "Життя та надзвичайні пригоди солдата Івана Чонкіна", "Московські канікули", "Стомлені сонцем-2", "Сибірський цирульник", "Дві долі". Він багато знімав в Україні та добре знає нашу країну. Проте підтримує кривавий режим путлера та його агресію проти українців.

Дізнавшись, що батьки Ірини та її сестра повинні були через агресію тікати з власного будинку під Києвом, він вирішив разом із дружиною вмовити їх переїхати до них у росію.

Але родичі актриси відмовилися це робити, воліючи жити в умовах війни на Батьківщині, ніж серед людей, які цілодобово ллють бруд на Україну.

"Ми з моєю дружиною за нашу країну. Вони – за свою. Але ми розумні люди, є розуміння. Думаю, розколу через це немає. Для мене Україна як друга батьківщина. І я з болем ставлюся до того, що там відбувається. При цьому я великий патріот своєї країни. Я шалено люблю росію. І моїй дружині, яка теж стала росіянкою, дуже подобається росія", — спробував виправдати свій підлий вчинок путініст.

Нагадаємо, нещодавно в Росії дали потурання українським артистам, які мовчать про війну, але при цьому зацензурили Дорна і Лободу.