Кадри шокують: фура розплющила бус з людьми в Азербайджані (фото та відео)

Читать на русском
Автор
800
У мережі з'явилися перші кадри автотрощі Новина оновлена 15 грудня 2022, 11:43
У мережі з'явилися перші кадри автотрощі

Водій вантажівки помер у лікарні

У четвер, 15 грудня, на 85-му кілометрі автодроги Баку — Губа (Азербайджан) трапилася моторошна дорожньо-транспортна пригода за участі мікроавтобуса і великогабаритної вантажівки. В результаті автопригоди семеро людей загинули, ще кілька — травмовані.

Як повідомляють тутешні Telegram-канали, тіла загиблих були затиснуті конструкціями понівеченого автомобіля, тож на допомогу з їх вилучення довелося викликати надзвичайників.

ДТП у Азербайджані
Так після ДТП виглядає мікроавтобус

Попередньо встановлено, що мікроавтобус Mercedes-Benz і вантажний автомобіль марки DAF зіштовхнулися на території Сіязанського району. В результаті потужного удару шестеро людей від отриманих травм загинули миттєво.

Водія великогабаритного авто госпіталізували, однак, попри спроби лікарів реанімувати постраждалого, чоловік, 1992 року народження, все ж помер.

Хто став винуватцем моторошної автопригоди наразі достеменно невідомо, однак усі обставини та факти надзвичайної події в рамках кримінального провадження згодом встановлять представники правоохоронних органів.

Раніше "Телеграф" повідомляв, як на одній з центральних вулиць міста Києва нетверезий водій влаштував масштабну автотрощу за участі п'яти транспортних засобів.