Серце не витримало: чоловік помер, дивлячись новий "Аватар" у кіно

Читать на русском
Автор
1205
В Індії у глядача зупинилося серце під час перегляду кіно "Аватар: Шлях води"
В Індії у глядача зупинилося серце під час перегляду кіно "Аватар: Шлях води". Фото telegraf.com.ua

Лікарі кажуть, що такі смерті бувають під час хвилюючих матчів чи в емоційних ситуаціях

Фанати більше 10 років чекали на вихід другої частини "Аватара", проте перші ж дні прокату ознаменувалися трагедією, — в Індії чоловік помер прямо під час сеансу.

Чоловік знепритомнів під час перегляду і лікарі нічим не змогли йому допомогти, повідомляє India Today.

Лакшміредді Сріну разом із молодшим братом Раджу прийшли разом на сеанс у місті Педдапурам штату Андхра-Прадеш, коли старшому з них раптово стало погано.

Чоловіка оперативно доправили до лікарні, проте там лікарі вже констатували його смерть. У Лакшміредді залишилися донька та син.

Лікар пояснив Hindustan Times, що раптову зупинку серця міг спричинити стрес та підвищення артеріального тиску.

"Це може бути пов’язане з розривом бляшки в коронарних артеріях або аритмією через хвилювання. Такі смерті відбуваються під час хвилюючих матчів/емоційних ситуацій", — заявляє лікар.

Цікавий факт, що щось подібне вже було на прем’єрі першого "Аватара" у 2010 році, тоді 42-річний чоловік помер від серцевого нападу на Тайвані під час перегляду. Тоді лікарі також казали, що причиною могло стати надмірне збудження від перегляду фільму.

Нагадаємо, раніше "Телеграф" публікував добірку відмінних українських комедій, які змусять вас посміятися та навпаки жити довше.