Знайшли в калюжі крові: в Індії за загадкових обставин загинув один із найбагатших російських депутатів

Читать на русском
Автор
7569
Павло Антов Новина оновлена 28 грудня 2022, 07:26
Павло Антов. Фото https://vladtv.ru

Цього дня також загинув і друг депутата

За загадкових обставин помирають не тільки російські топ-менеджери: в Індії загинув один із найбагатших російських депутатів Павло Антов. Цього дня він відзначав своє 65-річчя.

Інформацію про смерть Антова розповсюдив російський популярний Telegram-канал "Shot". У повідомленні зазначається, що тіло мільярдера було виявлено у калюжі крові під вікнами індійського готелю в Райагаді, що в штаті Одіша. За попередніми даними, причиною загибелі Антова є падіння третього поверху.

"Відомо, що загиблий прилетів до Індії ще з трьома російськими туристами, щоб відзначити своє 65-річчя", — йдеться у пості.

Крім того, стало відомо, що одного з його друзів депутата виявили в номері непритомний серед порожніх пляшок з-під вина. Пізніше він помер під час госпіталізації, а причину його смерті встановлюють досі. Автори посту, посилаючись на індійських правоохоронців, пишуть, що не виключено, що Павло Антов міг впасти в депресію через смерть друга і накласти на себе руки.

Що відомо про Павла Антова

Павло Антов — депутат законодавчих зборів Володимирської області, віце-президент групи компаній "Володимирський стандарт". У 2018 році "Форбс" оцінив його заробіток у 10 млрд. рублів. Тоді Антов очолив рейтинг найбагатших депутатів та чиновників у росії.

Раніше ми повідомляли, що колишнього топ-менеджера російської газової компанії знайшли вбитим. Чоловік, ймовірно, вбив сім’ю і застрелився, і він був у цьому не перший.