Wizz Air пояснила призупинення рейсів до столиці Молдови

Читать на русском
Автор
Wizz Air стежить за ситуацією у Молдові Новина оновлена 28 лютого 2023, 19:01
Wizz Air стежить за ситуацією у Молдові

З 14 березня компанія введе додатковий рейс, аби зменшити незручності, з якими зіштовхнулися клієнти

Один із найбільших лоукостерів світу Wizz Air, який призупинив авіарейси до Кишинева, пояснив своє рішення підвищеним ризиком у повітряному просторі Молдови.

Як у вівторок, 28 лютого, повідомило румунське видання HotNews, посилаючись на відповідне розпорядження компанії, рейси до столиці Молдови призупиняють вже з 14 березня.

"Wizz Air пильно стежив за безпековою ситуацією у Молдові та постійно підтримував зв’язок із місцевими та міжнародними органами влади й агентствами, аби гарантувати найвищий рівень безпеки", — йдеться у повідомленні.

У компанії також додали, що прийняли рішення щодо тимчасового призупинення курсування авіарейсів через "високі, хоч і не нагальні, безпекові ризики" у повітряному просторі над країною.

Що стосується клієнтів, які вже забронювали квитки на скасовані дати безпосередньо через сайт авіакомпанії (wizzair.com) або у мобільному додатку, то вони матимуть змогу забронювати за ці ж кошти інший квиток, таким чином відшкодувавши 100% загальної вартості поїздки.

Також відомо, що з 14 березня лоукостер Wizz Air вводитиме додаткові рейси з/до румунського міста Ясси. Це допоможе частково зменшити створені громадянам незручності.

Раніше "Телеграф" повідомляв, як Wizz Air потрапив у скандал через своє рішення щодо відновлення польотів до москви.