Санкції — не завада: дружина одного з головних поплічників путіна розважається у Парижі

Читати російською
Автор

Санкції не стали завадою для поїздки у країну ЄС

Дружину очільника російської служби зовнішньої розвідки і одного з головних "стовпів" кремлівського режиму сергія наришкіна помітили у Парижі. тетяна пересувалася містом на автомобілі марки Mercedes, який належить російському послу. Свого часу дипломат придбав цей транспортний засіб за 100 тисяч євро.

Про це у середу, 12 квітня, пише Telegram-канал Nexta Live, зазначивши, що, згідно з попередніми даними, наришкіна прибула до російського посольства у Парижі 28 березня.

"Класична російська історія: поки клоун-чоловік не може зв'язати двох слів перед господарем, пасія чудово проводить час у загниваючій Європі, попри всі обмеження (санкції Європейського Союзу. — Ред.)", — йдеться в дописі.

Варто нагадати, що весною 2022 року глава російського розвідувального відомства потрапив під санкційні обмеження ЄС, після чого публічно заявив, що пишається тим, що потрапив до списків обмежень.

Раніше "Телеграф" повідомляв, що наришкін зробив божевільну заяву про те, що Польща нібито готуються до захоплення Львівської, Івано-Франківської та більшої частини Тернопільської областей/