"Ми залишимося одні": у Грузії назвали причину, через яку не вводять антиросійські санкції

Читать на русском
Автор
1900
Шалва Папуашвілі висловився про санкції проти Росії
Шалва Папуашвілі висловився про санкції проти Росії. Фото Парламент Грузії

У Тбілісі не мають наміру вводити санкції проти країни-агресора

У разі збройного конфлікту з росією Грузія залишиться сама і воювати за неї ніхто не буде, так само як і за Україну зараз. Тому Тбілісі не мають наміру приєднуватися до санкцій проти Москви.

Про це заявив речник парламенту республіки Шалва Папуашвілі в інтерв’ю грузинській газеті "Квіріс палітра".

На його думку, воювати на боці Грузії ніхто не буде. Він наголосив, що під час повномасштабної війни в Україні Захід лише постачає зброю, але фактично країна захищає себе сама.

"Ми будемо одні. Ми дивимося на Україну і бачимо, що ніхто не бореться поряд з українським народом або замість нього. Максимум, що може зробити Захід, то це поставити зброю. Вони ж зброю постачають, проте на українській землі ллється кров лише українців". ", — сказав Папуашвілі.

Також він додав, що після війни росії з Грузією у 2008 році Захід не вводив санкції протирф, а натомість було заявлено про політику перезавантаження з москвою. Тим часом Грузії після 2008 року заборонили купувати озброєння.

Нагадаємо, раніше "Телеграф" писав про те, що у Верховній Раді України пропонують перейменувати Грузію, тим самим повернувши їй її історичну назву Сакартвело.