Мати Маска заборонила сину битися з Цукербергом: запропонувала інший варіант

Читать на русском
Автор
Маск викликав Цукерберга на бій
Маск викликав Цукерберга на бій. Фото twitter

Мати Маска скасувала поєдинок сина

Відомий американський мільярдер Ілон Маск викликав на поєдинок голову корпорації Meta Марка Цукерберга — той погодився. Однак у справу втрутилася мати Ілона Мей Маск, яка заборонила синові битися.

Про це вона написала у Twitter.

"Без жартів. Поєдинок тільки на словах. У кріслах. На відстані 4 фути один від одного. Перемагає той, хто виявиться смішнішим", — заявила Мей Маск. Син виявив деяку впертість, відповівши на це повідомлення: "Вегас октагон".

Мати ще раз написала, що наполягає на своєму.

"Насправді я скасувала бій. Я їм ще не сказала. Але я продовжу говорити, що бій скасовується, про всяк випадок", — йдеться в її публікації.

Нагадаємо, Маск, ймовірно, жартома, написав у своїй соціальній мережі Twitter про те, що він "готовий до бійки в клітці" з Цукербергом. Глава Facebook не розгубився і відповів своєму опоненту зі SpaceX постом "дайте мені місце розташування". І отримав у відповідь — "Октагон у Вегасі". Октагон – це мат для змагань та обгороджена територія, що використовується для боїв Ultimate Fighting Championship (UFC). UFC базується у Лас-Вегасі, штат Невада.

Відомо, що Цукерберг активно тренується у змішаних єдиноборствах і вже досяг успіху на турнірах з джиу-джитсу. Можливо, саме тому Мей Маск так стурбувалася за сина.

Раніше "Телеграф" розповідав, що нещодавно Маск підтримав посаду бізнесмена та інвестора Девіда Сакса у Twitter про нібито ймовірний провал контрнаступу ЗСУ.