"Час протверезіти": у США відповіли на ядерні погрози росії та пояснили наслідки

Читать на русском
Автор
3081
мєдведєв знову погрожує ядерним кийком
мєдведєв знову погрожує ядерним кийком. Фото Колаж

Він заявив, що якщо Україна проведе успішний контрнаступ і викине окупантів зі своїх територій, росія нібито вдасться до ядерної зброї

Екс-президент росії, нині заступник голови Ради безпеки Росії дмитро мєдведєв регулярно погрожує світу ядерним ударом, тепер він заявив, що успішний український контрнаступ "змусить" рф вдатися до ядерної зброї. У США відповіли, що це вважатиметься нападом на НАТО.

Про це написав сенатор Сполучених Штатів від Республіканської партії Ліндсі Грем у Twitter.

"Моїм російським друзям, які говорять про використання ядерної зброї в Україні (йдеться про Дмитра Мєдведєва — ред.): ви повинні розуміти, що це було б нападом на саме НАТО, враховуючи близькість України до території НАТО. Настав час протверезіти, усвідомити, що ваше варварське вторгнення в Україну не працює, вийти та врятувати багатьох молодих росіян від безглуздої смерті", – зазначив він.

Нагадаємо, мєдведєв заявив, що якщо Україна проведе успішний контрнаступ і викине окупантів зі своїх територій, росія нібито вдасться до ядерного удару. Екс-президент рф не вперше погрожує світові ядерною зброєю.

Як повідомляв "Телеграф", раніше підполковник армії США та колишній Директор у європейських справах Ради національної безпеки США Олександр Віндман розповів, що утримує президента росії володимира путіна від ядерного удару по Україні.