7 способів зробити фігуру стрункою за допомогою одягу

Читати російською
Автор

Потрібний елемент одягу допоможе вам виглядати худіше

Про модний образ мріє кожна жінка. Але підібрати одяг, який ідеально підкреслював би переваги фігури і приховував її недоліки, буває складніше саме представницям пишних форм: приховати випинаючі боки і живіт хочеться завжди. Про те, як одягнутися в осінньому сезоні жінкам plus size — читайте тут.

Стиліст Тетяна Базлова перерахувала в Інстаграмі кілька модних прийомів, які здатні зробити ваш образ більш струнким.

  • Висока талія на спідниці і брюках

Рівень посадки поясних виробів по талії — це фактично те місце, звідки візуально починаються ноги. Тому, маючи в своєму розпорядженні талію вище, ноги здаються довшими і відбувається ефект витягування — стрункості.

Висока талія
  • Робимо шию довше, витягуємо і робимо стрункішою портретну зону: довгі тонкі кольє, V-подібний виріз, вертикальні контрастні смужки, будь-які вставки, вертикальний принт в топах.
V-подібний виріз
  • Монохром

Чим ближче відтінки топу і низу, тим стрункішою виглядає фігура. Монохром = колірна вертикаль = ілюзія звуження. У монохромі можна розташовувати і різні близькі відтінки в рамках одного кольору.

Монохром
  • Вертикалі

Мається на увазі будь-яка візуальна вертикаль — смужка, лампаси на рукавах або брюках, контрастний ряд гудзиків, стрілки.

Вертикальні лінії
  • Довжина максі і міді з правильною стилізацією: довгі прямі і широкі штани, майже в підлогу, спідниці повної довжини також утворюють візуальну вертикаль і роблять біль стрункішою.
Довжини міді та максі
  • Не застібайте блейзер/жакет/піджак на гудзики

Він не для цього придуманий (можна застебнути, тільки якщо наверх надягаеться ремінь). По-перше, стильно виглядає, по-друге - знову ж стройнить.

Другий шар співуче
  • Бахрома

Моделі силуетного крою з бахромою відмінно стройнять.

Бахрома

Раніше український дизайнер Андре Тан розповів, якими будуть тренди в одязі восени 2021 року.