Не тільки екохутро та стиль "Барбі": топ-8 трендів осені, в яких ви виглядатимете суперстильно (фото)

Читать на русском
Автор
10386
Вибір тенденцій на холодний період приємно вражає
Вибір тенденцій на холодний період приємно вражає. Фото kleo.ru

Парочку осінніх трендів можна взяти собі на замітку вже зараз

Літо підходить до завершення і вже час думати про те, як стильно утеплитися. До того ж, дизайнери вже представили осінні колекції та намітили кілька головних трендів майбутнього сезону. Деякі з подіумних луків придатні для носіння в реальному житті, а дещо швидше підійде лише для особливих випадків.

Про головні тренди осені 2022 року розповіла стилістка Яна Платонова в Instagram. Виходячи з рекомендацій модної експертки, є щонайменше вісім тенденцій майбутнього сезону, до яких варто придивитися прямо зараз.

Так, цієї осені дизайнерів надихають бурхливі 90-ті. Тому одяг вашої юності або з маминої шафи може знову стати актуальним, якщо вміло вписати його в образ.

Тренди осені-2022
Естетика 90-х у моді

У топі так званий стиль "Барбі" – найпопулярнішої ляльки, яка завжди одягалася у яскравий рожевий. У таких відтінках ви не залишитеся непоміченою.

Тренди осені-2022
Рожевий бум

Мода на всілякі вирізи плавно перекочувала в осінь. З таким акцентом ваш лук буде найактуальнішим.

Тренди осені-2022
Пікантні акценти

Як не дивно, але восени дизайнери пропонують носити мініспідниці, в тому числі ультракороткі. Але на відміну від спекотної погоди, поєднувати їх потрібно з жакетами та кардиганами.

Тренди осені-2022
Літній гардероб ще знадобиться

Шоколад, карамель, кориця – це не набір інгредієнтів для осіннього напою, а відтінки наймоднішого кольору осені-2022. Коричневий буквально підкорив модні підмостки цього сезону.

Тренди осені-2022
Коричневий колір — король цієї осені

Разом з мініспідницями, які виглядають досить по-літньому, залишаються з нами восени й майки. Звичайно, вони служать як один із шарів образу.

Тренди осені-2022
Базова річ

Корсети, які влітку багато модниць одягали прямо на голе тіло, восени не втратять актуальності. Можна носити й окремо, і як другий шар.

Тренди осені-2022
Жіночно і супермодно

Штучне хутро, або як його ще називають "екохутро" — довгостроковий макротренд. Вироби з хутра можуть бути, у тому числі, дуже яскравими та насиченими.

Тренди осені-2022
Екологічний вибір

Раніше "Телеграф" розповів, яке взуття має бути в арсеналі будь-якої модниці. Ці моделі виглядають стильно і дорого, залишаючись модними поза трендами та часом.